LEVERTIJD EN VERZENDKOSTEN

1. Als je een bestelling plaatst in de webshop van Into the wine zal de pakketbezorger zorg dragen voor de bezorging van de artikelen op het bezorgadres in Nederland. Je kunt er ook voor kiezen om de bestelling op te halen of een afhaalpunt te kiezen.

2. Bezorging via de pakketbezorgdienst, de levertijden kun je volgen via de track en trace die je via de mail krijgt toegestuurd. Mocht het door omstandigheden langer duren dan gebruikelijk dan zullen wij u daar persoonlijk van op de hoogte stellen.  Wij proberen een snelle levertijden maar kunnen deze niet garanderen. Je kunt ons niet aanspreken op een te late levering.

3. De bezorger kan vragen om een legitimatie en/of handtekening.

4. De bestelling kan alleen bij buren worden afgegeven als de persoon die het in ontvangst neemt 18 jaar of ouder is, dit zal worden gecheckt via een legitimatiecontrole.

5. De verzendkosten zijn naar gewicht berekend door de pakketdienst, deze worden tijdens de bestelling aangepast. U kunt gelijk zien hoeveel u moet betalen aan verzendkosten tijdens het bestellen.

6. Zodra u na de bestelling in de webshop de bevestiging heeft ontvangen kunt u deze niet meer annuleren. Indien er een wijziging moet worden aangebracht dan kunt u contact opnemen via de mail.